Diensten

Hulp bij het huishouden

Sinds 1 januari 2007 is de gemeente verantwoordelijk voor de uitvoering van huishoudelijke verzorging. U vraagt huishoudelijke verzorging aan bij het zorgloket van uw gemeente, wanneer u niet meer zelf in staat bent om uw huishouden zelfstandig te verrichten.

Als uw aanvraag door de gemeente is toegewezen, biedt Saen Professionals u aan de hand van de gestelde indicatie hulp bij het huishouden. Een vakbekwame medewerker biedt u hulp die nodig is om uw huishouden draaiende te houden zoals schoonmaken, ramen zemen, dweilen, strijken, wassen etc. Samen met de medewerker kunt u afstemmen welke werkzaamheden er uitgevoerd moeten worden.

Hulp bij het huishouden met ondersteuning en begeleiding
Medewerkers van Saen Professionals bieden u zorg gericht op het veranderen of verbeteren van uw thuissituatie. Zo hebt u bijvoorbeeld behoefte aan een goed dagritme of misschien wilt u de opvoeding van uw kinderen of uw huishouding beter regelen. Onze medewerkers begeleiden u met voorbeeldgedrag, tips en suggesties of door samen met u iets aan te pakken. Voor deze ondersteuning en begeleiding kunt u een indicatieaanvraag indienen bij het WMO.

​Contact
Bel ons gerust, onze medewerkers nemen graag de tijd voor u. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00 uur op telefoonnummer 075 6166500. Wij zijn via e-mail bereikbaar u kunt uw mail richten naar info@saenprofessionals.nl.

Saen Professionals

Bristolroodstraat 164

1503 NZ Zaandam

 

T: (075) 6 16 65 00
F: (075) 6 16 87 67 

info@saenprofessionals.nl​
 

Openingstijden

Ma t/m Vr 09.00 - 17.00 uur

Za t/m Zo  gesloten

 

Erkend Leerbedrijf

ISO 9001

© 2013 Saen Professionals All rights reserved.​ Design: Kurt Grafisch Ontwerp