top of page
IMG_7791.JPEG

Nieuws

Ons team heeft afgelopen woensdag een EHBO-cursus gevolgd om ervoor te zorgen dat we voorbereid zijn op onverwachte situaties die zich kunnen voordoen. Wij geloven dat investeren in ons eigen welzijn en het welzijn van ons team cruciaal is, en deze training was een waardevolle kans voor ons om waardevolle vaardigheden en technieken te leren.

Ehbo-training leert individuen hoe ze elementaire medische zorg kunnen bieden in noodsituaties, inclusief hoe ze bloedingen onder controle kunnen houden, reanimatie kunnen uitvoeren en veelvoorkomende verwondingen en ziekten kunnen herkennen en behandelen. Deze vaardigheden zijn niet alleen essentieel op de werkplek, maar ook in ons dagelijks leven.

We zijn er trots op dat we deze belangrijke stap hebben gezet om beter uitgerust te zijn om noodsituaties aan te pakken en onszelf en anderen veilig te houden. Door voorbereid te blijven, kunnen we ons allemaal zelfverzekerder en veiliger voelen in elke situatie. #firstaid #teamwork #prepared #safetyfirst

Wij zijn telefonisch bereikbaar van:

Ma t/m Vr 09.00 - 17:00 uur.

 

Onderwerp: EHBO-cursus
Datum: 19 december 2022
Locatie: Saen Professionals, Bristolroodstraat 164 

 


 

 

 

bottom of page