top of page

Over ons

Misie

Saen Professionals onderscheidt zich door het bieden van zorgvuldig afgestemde en kwalitatief hoogwaardige zorg- hulp- en dienstenverlening tijdens alle levensfasen van elke cliënt. Centraal staan daarbij vernieuwing, respect voor de mens en eerbied voor levensbeschouwing en zingeving. Om de gewenste kwaliteit en onze mens visie gestalte te geven, werkt Saen Professionals vanuit een bedrijfsmatig ingerichte organisatie, waarin deskundige en gemotiveerde medewerkers een kernrol vervullen. Saen Professionals staat midden in de maatschappij en reageert alert op allerlei relevante ontwikkelingen.

Visie

U woont het liefst zo lang mogelijk thuis. Daarom doen onze medewerkers er alles aan om zorg in uw eigen omgeving te bieden. Wij vinden het belangrijk dat u zoveel mogelijk uw relaties en contacten kunt onderhouden. Waarbij we natuurlijk streven naar een zo zinvol mogelijke invulling van uw dagelijkse leven. Saen Professionals doet er alles aan om een optimaal kwaliteitsniveau te bereiken waarbij u zich zo goed mogelijk thuis voelt bij onze organisatie. Wij vinden het belangrijk dat u met al uw vragen bij ons terecht kunt. Uw welzijn staat voorop, wij luisteren naar uw wensen.

 

Werkwijze
Onze werkwijze kenmerkt zich door persoonlijke betrokkenheid, helderheid en betrouwbaarheid. Onze dienstverlening is altijd op maat. Er wordt rekening gehouden met uw persoonlijke wensen en behoeften. U bepaalt!

 

 

 

bottom of page